Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЗначи, ние имаме точно зададени хоризонт на действие

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЗначи, ние имаме точно зададени хоризонт на действие
Коментари Харесай

Проданов, БСП: Имаме разминаване с ИТН за датата, от която да започне преизчислението на пенсиите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Значи, ние имаме тъкмо заложени небосвод на деяние на работа, бяха избрани пет целта - опазване на здравето, обучение, обществена политика, стопанска система и правосъдна промяна. По тези тематики ние организираме сега диалозите с " ИТН ". Досега са минали обществена политика, опазване на здравето и обучение, предстоят диалозите по правосъдната промяна и стопанската система, след което нашата задача е да представим къде се срещат нашите цели с целите на " ИТН " и какво вършим оттук насетне.

Това съобщи за " Здравей, България " по Нова Тв зам.-председателят на " Българска социалистическа партия за България " по отношение на диалозите им с партията на Слави Трифонов за сформиране на държавно управление.

Нашите съвпадения са изненадващо положителни. Примерно опазването на здравето, от това, че лечебните заведения не би трябвало да са търговски сдружения, знаете това е нашата дълга борба в последните четири години, те също считат по този начин. Има малко разминаване в демонополизацията на здравната каса, във връзка със обществената сфера имаме много огромни съвпадения по нашите цели и техните цели, примерно преизчислението на пенсиите. Това, по което се разминаваме е, че ние държим да стане от 1-ви октомври, те считат, че не може да стане от 1-ви октомври и може да стане от началото на идната година. На този стадий не сме обсъждали имена за министри, сподели още Христо Проданов. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР